Fysio-Sport er en privatpraktiserende klinik med 6 autoriserede fysioterapeut samt en fysisktræner.

Vi har stor erfaring, med sportsrelaterede skader på alle niveauer. Vi kender til eliteverden både indefra som udøver, og som behandler gennem flere år.

Vi har stor erfaring med genoptræning, smertebehandling, hjemmebehandlinger og helt almindelige hverdags skavanker.

Vi erfaring med akkupunktur – krops akkupunktur, øre akkupunktur samt 5-punkts akkupunktur (også kendt som NADA behandling)

  • Rygestop
  • Allergi behandling
  • Slanke behandling

Ultralyd

Ultralyd er kort fortalt – lydbølger, der sendes igennem huden og ned i det underlæggende væv. Lydbølgerne pulsere  med en frekvens, som sætter vævet i det dybere end almindelig varme behandling. Ultralyd stimulere ligeledes blodcirkulationen i vævet, som fremmer heling af væv mm.

Fordelene ved ultralyd behandling:

  • Sportsskader: forkortet restitutionsfase, grundet den øgede blodcirkulation i   vævet
  •  Smertelindrende effekt
  •  Blodansamlinger samt væskeansamlinger minimeres/fjernes
  •  Skader i sener, ledbånd og ledkapsler reduceres og heler hurtigere
  •  Reducering af inflammatoriske tilstande

Mulligan

Det der er nyt ved denne behandlings metode, er at teknikken bygger på at du laver den bevægelse der giver smerte, mens fysioterapeuten laver et glid af det led der giver problemet. Korrekt udført giver det omgående bedre bevægelighed og betydelig mindre smerte. Effekten holder længe.

Mulligan teknikker virker omgående, dette gør at det hurtigt kan afklares om det er relevant at anvende Mulligan i dit tilfælde. Langt de fleste responderer på Mulligan.

I langt de fleste tilfælde vil Mulligan anvendes sammen med anden behandling som McKenzie, MT, Tape, træning mv.

Akupunktur

Akupunktur er især godt til at løsne op for smerter/spændinger i muskler og led.
Påvirkning af punkter på kroppen med tynde akupunkturnåle, som stimulerer en øget blodgennemstrømning i det smertende område, hvilket fremmer kroppens lokale smertelindring og helingsproces.

Laser behandling på arvævet

Laserbehandling er en fantastisk måde at reducere smerter i muskler og led.  Virkningen er udelukkende positiv og stimulerende på kroppens reparationsmekanismer.
Behandlingen er behagelig og allerede efter de første behandlinger kan der mærkes en klar bedring. Laserbehandling tilfører energi til kroppens celler, laserlyset trænger dybt ind i vævet og hjælper kroppen med den naturlige heling. Laseren booster kroppens celler så cellernes energi niveau ryger i top.

Massage

Døjer du med muskelspændinger, generel anspændthed, spændingshovedpine, ømme muskler eller lignende, så tilbyder vores massør fysiurgisk og velvære massage som kan hjælpe dig.

Massage benyttes både til akutte og mere længerevarende skader, med formålet at øge blodgennemstrømningen og fjerne ophobning af mælkesyre og affaldsstoffer for at smertelindre samt, at stimulere til nedsat spænding og stress i kroppen. Regelmæssig massage kan give større overskud og øget velvære og fungerer således som et glimrende supplement til øvrige fysioterapeutiske behandlingsformer.